Totul despre Rixos Radamis din Sharm el Sheikh, Egipt

  • Ioni
  • /
  • 22 februarie 2024


Complexul Radamis este cel mai nou concept Rixos in Egipt si este amplasat in Sharm e Sheikh. Rixos isi propune sa schimbe destinatia Sharm el Sheikh, atragand turisti din toata lumea cu serviciile Premium All Inclusive de inalta calitate.

Complexul Radamis 5* din Sharm el Sheikh, la momentul finalizarii, va cuprinde 5 hoteluri, 1 complex de vile de lux cu propriul majordom si cel mai mare aquapark din Egipt, asemanator cu Land of Legends din Antalya. In acest moment sunt finalizate Hotelurile Tirana si Blue Planet, plus 90% dintre vilele de lux. Spre plaja sunt in stadiul de constructie alte 3 hoteluri (2 pentru familii cu copii si 1 hotel adults only).

Complexul Radamis 5* si-a deschis portile pentru turisti in ianuarie 2024, cu 2 hoteluri nou-noute, Blue Planet si Tirana. In fiecare saptamana se mai deschide cate ceva (o piscina, un club de joaca pentru copii, un teren de tenis, etc). Chiar daca inca se lucreaza la detalii in spatiul exterior, Radamis este un produs de lux la un pret accesibil in acest moment.

Există un serviciu de transfer între Rixos Radamis și Rixos Premium Seagate pentru ca oaspeții să poată folosi Aquapark-ul. Oaspeții din Rixos Radamis  pot folosi facilitățile de la Seagate, cu excepția (restaurantelor à la carte și alcool premium).

Lasa-ne un mesaj

Solicită Oferte pentru Rixos Radamis 2024 - (0747 011 553) - am vizitat destinația în ianuarie 2024

La Hotelul Rixos Radamis Tirana, toate camerele au aceasta tematica acvatica:


Complexul Radamis 5* din Sharm el Sheikh este compus din 2 hoteluri deja construite si deschise catre turisti: Blue Planet + Tirana. In proximitatea plajei exista un complex de vile de lux finalizate in proportie de 90%, 1 hotel destinat exclusiv adultilor si 2 hoteluri destinate familiilor cu copii - acestea sunt in stadiul de constructie. Dar cel mai important este constructia mega parcului de distractie, Land of Legends ce se va deschide la mijlocul anului viitor, in 2025.

Aceasta este camera dubla deluxe de la Hotel Tirana cu acest design subacvatic - un concept special pentru cei mici:

Mai jos este Camera dubla superior de la Hotelul Blue Planet cu un stil mai modern:

Hotelul Rixos Radamis Blue Planet are acest concept modern si se adreseaza mai ales familiilor cu copii mai mari sau adultilor ce prefera acest stil.

De la hotelurile deschise (Radamis Blue Planet si Radamis Tirana) se ajunge la plaja cu un shuttle bus care circula la fiecare 15 minute, printr-un tunel care scurteaza mult drumul catre plaja.
Plaja privata si amenajata de la Rixos Radamis va ofera servicii de lux si facilitati pentru copii.

Rixos Radamis Sharm el Sheikh este un resort de lux, situat pe malul Mării Roșii, la doar câțiva kilometri de aeroportul internațional din Sharm el Sheikh, facilitând accesul pentru turiști cu un timp de transfer redus. Exista shuttle bus gratuit pana la Rixos Seagate (transferul dureaza 5 minute) si puteti folosi AquaPark-ul de aici.

Rixos Radamis 5* oferă o gamă largă de facilități și servicii pentru a satisface nevoile și dorințele oaspeților săi, cu piscine, centre de fitness, spa-uri de lux, restaurante fine, baruri, terenuri de tenis, facilități de sporturi acvatice, cluburi pentru copii și multe altele.
Rixy Kids Town - un complex pentru copii ce oferă tot felul de activități în timpul zilei și seara.

Descoperiti lumea magica din Rixy Kids Town - tara copiilor, unde cei mici pornesc intr-o calatorie a cunoasterii prin joaca. La Rixy Kids Town, copiii experimenteaza diverse activitati ce le dezvolta capacitatile motorii si sociale precum si abilitatile creative. Este o experienta educativa imersiva ce faciliteaza procesul de invatare intr-un mod flexibil, creativ si jucaus. Rixy Kids Town este un spatiu construit intre Hotelul Tirana si Blue Planet si este deschis zilnic 09:30 - 17:30 iar pe plaja este Rixy Kids Club - un spatiu mai mic dar cu multe activitati pentru copii.

Resortul Radamis din Sharm oferă camere și suite elegante și confortabile, dotate cu facilități moderne. Acum aveti sansa sa fiti primii turisti cazati in camerele nou-noute din Radamis.
Rixos este cunoscut pentru programele de divertisment si animatie cu DJ exceptionali, dansatori foarte buni si animatori de top. Radamis organizează diverse activități de divertisment pentru oaspeți, inclusiv spectacole în serile tematice, programe de animație pentru copii și adulți, excursii și activități sportive.


Bucatarii exceptionali de la Rixos va ofera o experienta culinara unica iar diversitatea preparatelor este fabuloasa.


Rixos este cunoscut pentru standardele sale ridicate de servicii și atenție la detalii, asigurându-se că fiecare oaspete are o experiență memorabilă și confortabilă. Resortul Radamis oferă o varietate de opțiuni gastronomice, inclusiv restaurante cu specific internațional, unde oaspeții se pot bucura de o varietate de preparate culinare delicioase.

Lasa-ne un mesaj

Solicită Oferte pentru Rixos Radamis 2024 - (0747 011 553) - am vizitat destinația în ianuarie 2024


Rixos Radamis Sharm el Sheikh este o destinație ideală pentru cei care caută o experiență de vacanță de lux într-o locație superbă din Egipt, oferind o gamă completă de facilități, servicii și activități pentru toate gusturile și preferințele.

Lasa-ne un mesaj

Solicită Oferte pentru Rixos Radamis 2024 - (0747 011 553) - l-am vizitat în ianuarie 2024

SOURCE AND TAGS